Hundisentrum

Privattimer

Hund i Sentrum tilbyr privattimer der vi kommer hjem til dere for råd og veiledning gjennom utfordringer hjemme i hverdagen. Dette kan være i forbindelse med problemhund, eller øvelser dere selv ønsker hjelp med. Etter endt time vil du få en oppsummering på e-post fra instruktøren om hva som er gjennomgått. Du vil også få informasjon om hva dere bør trene på videre. Pris og kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Teori og praksis

For at vi skal kunne hjelpe deg og din hund på best mulig måte, vil vi først gjennomføre en samtale for å kartlegge situasjonen. Deretter går vi inn på problemstillingen for å se på kjemien, samarbeidet og utfordringen. Her ser vi på atferden til både hund og fører i de situasjonene dere har utfordringer.

Når kartleggingen av ekvipasjen er gjennomført og vi ser hvor utfordringene ligger, starter arbeidet. Etter endt time er det eierens jobb å fortsette treningen hjemme, men vi ønsker tilbakemelding fra eier etter en periode for å kunne følge opp og eventuelt komme med flere råd.

Problemhund

Er hunden din usikker og stresset, utagerer den mot andre mennesker og hunder, drar den i båndet på turer eller sliter den kanskje med å roe seg ned? Med mange års erfaring og dyktige instruktører, kan vi hjelpe dere med utfordringene i hverdagen og bistå til en atferdsendring.

Hver hund er forskjellige individer, derfor skreddersyr vi et individuelt opplegg basert på problemstillingen. Det kan være flere grunner til en «problemhund»; lite eller feil trening, negative opplevelser, høye forventninger, utfordringer som har blitt verre, følelsen av at hunden har tatt over kontrollen i hjemmet osv.

En «problemhund» kan ha ulike utfordringer, blant annet:
– Drar i båndet på turer
– Bjeffer/stresser på lyder ute/inne
– Uro/usikkerhet med å være alene hjemme
– Aggressivitet/usikkerhet mot mennesker og hunder
– Stress i hverdagen når det f.eks. ringer på, når man har besøk
– Følelsen av at hundeholdet har blitt slitsomt istedenfor koselig
– Reagere med utagering eller bjeffing mot andre hunder/mennesker

Kursmetode

Gjennom timen veileder vi dere gjennom utfordringene og bistår hele veien med å se at dere får det til. Vi ser på din og hundens atferd i forhold til utfordringen, og hjelper dere med øvelser og tilbakemeldinger på hva og hvorfor hunden gjør som den gjør.

Vi følger opp progresjonen
Deretter gir vi dere verktøy og øvelser som dere skal fortsette å øve på i hverdagen. I tillegg vil du i etterkant av timen få en e-post med et sammendrag om hva som er gjennomgått og jobbet med. Vi ønsker i tillegg å følge opp progresjonen i treningen deres.

Kurssted

Ta kontakt for mer informasjon på:
post@hundisentrum.no

Pris: kr 2000,- for 2 klokke timer

VELKOMMEN!

MELD PÅ KURS

close

  MELD INTERESSE

  close

   Vilkår

   Telefon:  92 08 73 12
   Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

   Epostpost@hundisentrum.no
   Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

   Bindende påmelding:
   En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

   Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
   Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

   Rabattordninger:
   Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
   Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
   Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
   rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

   Klager:
   Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

   Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
   Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

   Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
   Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

   Velkommen til oss!
   Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

   Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

   Vennlig hilsen
   Nina Heiborg

   Hund i Sentrum