Hundisentrum

Inspirasjonskurs

Dette er kurset for deg som har lyst til å starte med noe helt nytt og spennende, og samtidig finne tilbake til den store gleden ved å trene hund. Kurset er morsomt, kreativt, spennende, utfordrende og krevende for både hund og eier. Passer svært godt for familie- og byhunden, samt konkurransehunden. Se kursdatoer nederst på siden.

Tilbakemelding fra elever om dette kurset:

Etter to runder med dressurkurs ønsket jeg å teste ut forskjellige hundesporter for å finne ut hva vi to som team synes er morsomt. Jeg meldte meg derfor på Inspirasjonskurs i regi av Hund i Sentrum. Kurset har virkelig stått til forventningene! Vi har lært mye nytt, ledd godt av oss selv og fått testet nye aktiviteter i et uformelt miljø med en faglig dyktig instruktør. Nå vet jeg hva de forskjellige grenene handler om og jeg er helt sikker på hva jeg ønsker å forfølge videre. Dette har vært en god investering for at vi begge skal ha det morsomt sammen i fremtiden.

Teori og praksis

I løpet av kurset er vi innom en rekke hundesporter som miljø- og toleransetrening, agility, freestyle og utdrag fra konk.lydighet. I tillegg er vi innom rally- lydighet, nesebruk og kontroll- og lederskapstrening.  Samtidig har kurset fokus på hverdagslydigheten og derfor legger vi også inn trening på krevende forstyrrelser i enkelte øvelser som kan være utdrag fra våre miljø- og toleransekurs.

Dette lærer du

Kurset passer spesielt for deg som ønsker å fortsette med kreativ aktivisering av din hund og forbedre/opprettholde samarbeidet og gleden i treningen.

Har du tidligere feks. trent din hund målrettet innen en hundesport, men mistet “piffen” og motivasjonen, så er dette absolutt et kurs for deg, nettopp for å finne tilbake til treningsgleden igjen.

Vi fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid mellom hund og fører, samtidig som vi legger stor vekt på at hunden også skal kunne jobbe selvstendig og utvikle selvtillit i arbeid borte fra sin fører.

Kursmetode

På dette kurset skal vi hjelpe deg og din hund til å gjenopprette gleden og motivasjonen i treningen. Dette gjør vi gjennom nye og spennende øvelser hvor mestringsfølelsen er stor for både hund og fører. Med dette kurset danner du og hunden din et meget solid grunnlag for all fremtidig trening.

Det kan anbefales et miljø- og toleransekurs i forkant. Ta kontakt dersom du er usikker på om du og hunden er klare for dette kurset.

Kurssted

1 kveld i uken à 2 timer.
Totalt varer kurset i 8 uker.

Oppstart
Ingen planlagte kurs ennå, men send gjerne en henvendelse ved interesse.

Nydalen Oslo første kurskveld.

Pris: 2 700,- *

*Alle våre elever får rabatter for hvert kurs de går.
Kurs nr. 2 og 3 får de 10% avslag og etter kurs nr. 3 får du 15% avslag.

VELKOMMEN!

MELD PÅ KURS

close

  MELD INTERESSE

  close

   Vilkår

   Telefon:  92 08 73 12
   Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

   Epostpost@hundisentrum.no
   Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

   Bindende påmelding:
   En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

   Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
   Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

   Rabattordninger:
   Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
   Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
   Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
   rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

   Klager:
   Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

   Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
   Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

   Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
   Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

   Velkommen til oss!
   Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

   Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

   Vennlig hilsen
   Nina Heiborg

   Hund i Sentrum