Hundisentrum

Kurs

Før kursstart vil du motta et utfyllende velkomstbrev med veibeskrivelse, faktura og informasjon om hva du skal ha med deg første kursdag. Det vil også følge med et skjema som du fyller ut og leverer til din instruktør ved oppmøte. Har du spørsmål du ønsker svar på før kursstart setter vi pris på om du kontakter oss.

KURSTILBUD

GENERELL INFO

Hos oss vil du få gleden av tett oppfølging. Vi er opptatt av å etablere god kontakt med deg slik at du alltid har muligheten til å ta kontakt med oss dersom det skulle oppstå situasjoner hvor du trenger råd og tips.

Kursgruppene våre har maks 8 deltakere der alle får tett veiledning. Din ansvarlige instruktør vil være på treningsområdet både før og etter kurset slik at du kan ta opp ting som du evt. ikke ønsker skal bli tatt opp i gruppen. Ellers vil instruktøren være behjelpelig med alt du måtte lure på!

Siste kurskveld mottar du ditt diplom for gjennomført kurs hos oss. Du får også en muntlig og personlig evaluering av din instruktør hvor dere i hovedsak gjennomgår din og hundens utvikling gjennom kurset, oppnådde resultater og anbefalinger til videre trening og/eller kurs.

VÅRE METODER

Alle våre ordinære dressurkurs baserer seg på positive innlæringsmetoder. I praksis vil dette si at vi aktivt jobber med hundens lyst og motivasjon for å utføre øvelser og handlinger. Kursdeltakelsen skal være lystbetont, variert og spennende for både hund og fører.

Lederskap og grensesetting er en del av hovedfokuset vårt på alle kursnivåer. En hundefører må veilede sin hund og tydeliggjøre hva som forventes av den. Ved å lære hunden riktig oppførsel i tidlig alder forebygger vi problematiske uvaner. Målet vårt er å skape konsekvente, trygge, tydelige og stabile hundeførere. På den måten skaper vi også stabile, tilfredse og selvsikre hunder.

Vi tar hensyn til individuelle forskjeller hos både hunder og førere og vil legge opp treningen slik at alle skal få et mest mulig lærerikt og innholdsrikt kurs

Hver kurskveld består av både teori og praksis. I pausene samtaler vi om dagens trening og tar opp aktuelle temaer. Alle elever får tett oppfølging, individuelle tilbakemeldinger og «hjemmelekser». Dere vil også få ett teori kompendie tilsendt på mail i forkant av kurset.

 • ADRESSE OSLO:

  Foss videregående skole

  Steenstrupsgt. 20, 0445 Oslo

  3 etg. med inngang fra skolegården.

  Gratis parkering ved hovedinngangen.

  SE KART

 • ADRESSE ROMERIKE:

  Miklagard golf

  Væringvegen 24,

  2040 Kløfta

  SE KART

KURSOPPLEGG

Praksiskveldene for kurs i Oslo er Manager eller Onsdager. Og det vil bli satt opp ekstra dager ved stor pågang

Inspirasjonskurs
Full Kontroll og Rally lydighet
Bronsemerke/ konkurransekurs vil alle kurs gå en kveld i uken.

Instruktørene våre avholder alle kursnivåer, men enkelte er også spesialisert f.eks. på miljøkurs, inspirasjonskurs, Rallylydighet, Agility eller Full Kontroll.

MELD PÅ KURS

close

  MELD INTERESSE

  close

   Vilkår

   Telefon:  92 08 73 12
   Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

   Epostpost@hundisentrum.no
   Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

   Bindende påmelding:
   En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

   Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
   Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

   Rabattordninger:
   Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
   Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
   Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
   rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

   Klager:
   Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

   Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
   Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

   Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
   Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

   Velkommen til oss!
   Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

   Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

   Vennlig hilsen
   Nina Heiborg

   Hund i Sentrum