Ulla Henriksen

Ulla begynte å trene hund og delta på kurs allerede som 12 åring da hun fikk vorsteren Birko. Han ble trent i lydighet og var godkjent lavinehund.
Da Birko døde 10 år senere ble det mange år uten egen hund, men i 2005 var en ny 4-bent på plass hos familien på 3.

I dag bor Ulla og mannen i Nydalen i oslo med den pyrineiske gjeterhunden Buffy og border collien Timmo.
Buffy har vært konkurransehund i lydighet og utstillingshund. Og Timmo er unghund og godt igang med trening og konkurranser i lydighet og gjeting.

Ulla har mye erfaring med egne hunder og som instruktør. Ulla instruerer i de fleste kurs i Hund i sentrum, og holder privattimer. Hun er en veldig dyktig instruktør som fremstår som allsidig, positiv, engasjert og tydelig.

Nina Heiborg Daglig leder

Hun har hele livet hatt hund som ett familiemedlem. De rasene Nina har hatt som familiemedlem er bl. annet:  Shæferblanding, rottweilere, Australsk Working Kelpie, forskjellige terrier raser, Shetland sheepdog og border collie. I dag lever hun sammen med sine to barn på 8 og 10 år og jack russel terrieren Arven på 10 år.
Nina har levd i mange år med flere hunder i flokk på gård, også da med alpakkaer og hester i hverdagen.

Nina har drevet med mye forskjellig innen hundesport. Bl. annet : Spor, blodspor, rundering og feltsøk. Hun har også drevet litt med lydighet og utstilling men fikk en forkjærlighet for Agility sporten. Hun konkurrerte veldig aktivt med mange av sine hunder tidligere. Nina har mange års erfaring med egne hunder og instruering av elever på kursplassen gjennom mange år. Hun er utdannet instruktør ved Oslo hundeskole, og har tatt flere verv og timer med kurs innen forskjellig dyreatferd.

Trine Røykaas

Trine Røykaas vokste opp med fuglehunder rundt seg og hadde pointer hjemme.  Deriblant en Kleiner Munsterlender, engelsk setter og flere pointere. Senere som voksen skaffet hun seg en cavalier king charles spaniel som ble hennes første egentrente hund, og dette ble starten på en meget engasjert og hundeinteressert Trine. Etterhvert har hun hatt 2 x machester terriere, mallenois, pointer og 6 stk. border collie. I dag bor Trine utenfor Årnes med to av sine border collier.

Hun har vært innom det meste av hundesporter med hundene sine, deriblant: Lydighet, agility, freestyle, gjeting, utstilling, bruks og rally lydighet. Hun har også bodd sammen med 21 huskyer og lærte fort å håndtere ett stort hundespann. Trine trener meget aktivt med konkurranse lydighet, Rally Lydighet og gjeting av sau med hundene sine. Trine er ofte  å finne på de fleste LP og RL stevner gjennom hele året.

Trine har mange års erfaring med egne hunder og er utdannet  instruktør ved Oslo hundeskole og NKK. Hun har holdt extremt mange hundekurs av alle typer og har mye erfaring med mennesker og hunder på kursplassen. Hun instruerer i alle typer kurs og holder mye privattimer.

 

Ann Therese Lier

Hun er oppvokst med en Schæferblanding i barndommen som familie medlem. Hun gikk til anskaffelse av sin egen hund Nelly en Staffordshire bull terrier i voksen alder. Ann Therese og Nelly har vært innom det meste av hundesporter som  Bl. annet : Utstilling, Agility, lydighet, spor, rundering, feltsøk og blod spor. Men fikk en forkjærlighet til  utstillingen som ble prioritert i en lengre periode og Nelly ble NUCH i 2010. Senere har Ann Therese og Nelly trent aktivt med  Norske redningshunder.

Ann Therese har lang erfaring som instruktør og har avholdt alle typer hundekurs på ulike nivåer. Hun er også lærer i barneskolen. Hun har instruktør utdannelsen fra Oslo Hundekole og håndtert mange hunder opp igjennom årene. Hos oss instruerer hun fra valp til videregående i Oslo.