Nina Heiborg Daglig leder

Hun har hele livet hatt hund som ett familiemedlem. De rasene Nina har hatt som familiemedlem er bl. annet:  Shæferblanding, rottweilere, Australsk Working Kelpie og Shetland sheepdog. I dag lever hun sammen med sin familie på inngjerdingen gård i Årnes med sine fem hunder av rasene. 2 x Jack russel terriere, 2 x Border collie og en shetland sheepdog.

Nina har drevet med mye forskjellig innen hundesport. Bl. annet : Spor, blodspor, rundering og feltsøk. Hun har også drevet litt med lydighet og utstilling men fikk en forkjærlighet for Agility sporten. I dag konkurrerer hun og hennes familie aktivt i Agility. Nina har mange års erfaring med egne hunder og instruering av elever på kursplassen gjennom mange år. Hun er utdannet instruktør ved Oslo hundeskole.

Trine Røykaas

Trine vokste opp med Pointer og hadde flere fuglehundraser rundt seg som ung. Deriblant en Kleiner Munsterlender, engelsk setter og flere pointere. Senere har Trine hatt egne huder som : Cavalier, Border Collie, Mallenois og Manschester terrier. I dag bor Trine utenfor Årnes med sine tre hunder: 2 x border collie og en Manchester terrier.

Hun har vært innom det meste av hundesporter med hundene sine, deriblant: Lydighet, agility, gjeting og rally lydighet. Hun har også bodd sammen med 21 huskyer og lærte fort å håndtere ett stort hundespann. Trine trener meget aktivt med konkurranse lydighet på hundene sine og er veldig aktiv med gjeting av sau. Hun er å finne på de fleste Lydighetsstevner gjennom hele året.

Trine har mange års erfaring med egne hunder og er utdannet  instruktør ved Oslo hundeskole. Hun har holdt veldig  mange  hundekurs og har mye erfaring med mennesker og hunder på kursplassen. Hun instruerer i alle typer kurs

 

Ann Therese Lier

Hun er oppvokst med en Schæferblanding i barndommen som familie medlem. Hun gikk til anskaffelse av sin egen hund Nelly en Staffordshire bull terrier i voksen alder. Ann Therese og Nelly har vært innom det meste av hundesporter som  Bl. annet : Utstilling, Agility, lydighet, spor, rundering, feltsøk og blod spor. Men fikk en forkjærlighet til  utstillingen som ble prioritert i en lengre periode og Nelly ble NUCH i 2010. Senere har Ann Therese og Nelly trent aktivt med  Norske redningshunder.

Ann Therese har lang erfaring som instruktør og har avholdt alle typer hundekurs på ulike nivåer. Hun er også lærer i barneskolen. Hun har instruktør utdannelsen fra Oslo Hundekole og håndtert mange hunder opp igjennom årene. Hos oss instruerer hun fra valp til videregående i Oslo.

Anne-Margrethe Rognheim Nyhus

Anne-Margrethe er vokst opp med shetland sheepdog og hatt egen Sheltie før sine 3 labrador raser. Ann-Margrethe sitter i rullestol og var av det første kullet som fikk offentlig godkjent servicehund i Norge i 2002. Hun har nå sin 3 servicehund. Hun er leder i Norske Servicehunder, bidrar og utvikler nye oppgaver for egen servicehund, og holder kurs for andre med servicehund, bl.a i rallylydighet.
Anne-Margrethe har lang fartstid som instruktør og holdt flere forskjellige typer kurs.

Ina Rafner

Ina Har vokst opp med Gordon Setter som familiehund.
I voksen alder skaffet hun seg en Australsk gjeterhund, hun ble desverre syk bare 11 mnd. gammel.
Da fikk Ina seg en Border Collie, som hun i dag konkurrerer i Rally lydighet klasse 3. med.
Ina har også en omplasseringshund, også en BC. Denne hadde store atferdsproblemer da hun fikk han grunnet mishandling og vanskjøtsel.
Ina har jobbet masse med han og han har blitt en utrolig fin hund i dag trass sine og utfordringer.
Ina har fått han opp i klasse 2 i Rallylydghet og lært masse underveis i denne prosessen.

Ina er ganske ny som instruktør men har en forståelse og trygghet i alt hun gjør, og kunnskap om hund og mennesket som gjenspeiler seg på kursplassen.