Hundisentrum

Gå pent i bånd/ passerings kurs

Om kurset:

Dette er et kurs basert på at hunden skal videreutvikle ferdighetene ved å kunne gå pent i bånd og passere andre hunder, med de øvelsene som er lagt i bunn for hundetreningen og hvordan bruke dette i hverdagen.

For deg som synes det er vanskelig å passere andre hunder på tur og har en hund som reagerer på syklister, joggere eller andre ting på tur.

Kontinuitet i treningen er å anbefale slik at treningen setter seg i hund og eiers langtidsminne. Rutiner, repetisjoner og ny innlæring i ung alder gjør hunden mer treningsvant og mer mottakelig for ny læring også senere i livet. Vi anbefaler dette kurset til elever som tidligere har deltatt på hundekurs og kan de grunnleggende øvelsene.

På dette kurset melder vi på maks 6 elever. Da har vi iberegnet noe frafall grunnet uforutsett sykdom hos hund eller eier. Dette for å ha en funksjonell og aktiv gruppe til enhver tid.

Hvert kurs har en fast instruktør. Alle våre instruktører har mellom 10- 30 års erfaring med instruksjon og/eller hundetrening og dressur til ulike formål.

MELD PÅ KURS

close

  MELD INTERESSE

  close

   Vilkår

   Telefon:  92 08 73 12
   Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

   Epostpost@hundisentrum.no
   Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

   Bindende påmelding:
   En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

   Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
   Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

   Rabattordninger:
   Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
   Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
   Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
   rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

   Klager:
   Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

   Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
   Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

   Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
   Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

   Velkommen til oss!
   Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

   Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

   Vennlig hilsen
   Nina Heiborg

   Hund i Sentrum