Hundisentrum

Sporteknikk helgekurs

Dette er kurset for deg som ønsker å tilegne deg mer teoretisk og praktisk kunnskap om hundens naturlige bruk av luktesansen. Enten du har lyst til å konkurrere innen brukssporten på lavere eller høyere nivå, eller ønsker å lære generelt mer om motivasjon og innlæring i sporet vil du dra stor nytte av et nybegynnerkurs. Alle kurs vil ha oppfølgingskurs i etterkant. Se kursdatoer nederst på siden.

Teori og praksis

Spor inngår som konkurranse i både IPO og bruks. I brukshundsportens laveste klasse (D) legger fører selv ut sporet. I de øvrige klassene er sporoppgaven ukjent for fører. Antallet pinner som hund og fører har med tilbake er grunnlaget for poengberegningen. Siste pinne må finnes for å få bestått. Alder, lengde på sporet og søketid avhenger av hvilken klasse man starter i.

Dette lærer du

– Hvordan vekke interesse hos hunden i sporet
– Hundens luktesans og hvordan vi kan dra nytte av denne
– Kunne legge ut spor
– Grunnleggende trening av hund i spor
– Forståelse av hva hundens egenskaper består av
– Hvordan påvirke egenskapene
– Bygge opp selvstendighet og motivasjon i sporet

 

Kursmetode

Kurset passer for alle raser og til alle behov. Hundens alder har ingen betydning. Kurset er lagt opp for nybegynnere slik at både valper og eldre hunder skal få riktig innlæring og tips til videre trening. Det viktigste er at vi «kommer igang» og at vi som hundeførere lærer hvordan vi skal behandle våre hunder i sporet og ikke minst øker vår forståelse av hvordan hundene fungerer.

Vi er så heldige å kunne presentere Chatrine Johansen som sporinstruktør hos oss. Hun har 3 hunder som hun konkurrerer i forskjellige hundesporter med. Hun konkurrerer i bruks, spor og rundering med hundene sine. Hun har også en Beauceron som er godkjent redningshund.

Kurssted

Kurssted:
Gardermoen eller Maridalen.

 

Nye kurs Høst 2018.

Pris: 2 500,

VELKOMMEN!

MELD PÅ KURS

close

MELD INTERESSE

close

Vilkår

Telefon:  92 08 73 12
Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

Epostpost@hundisentrum.no
Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

Bindende påmelding:
En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

Rabattordninger:
Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

Klager:
Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

Velkommen til oss!
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

Vennlig hilsen
Nina Heiborg

Hund i Sentrum