Hundisentrum

Rundering

Rundering er en søksøvelse som går ut på at hunden skal finne mennesker som ligger skjult i terrenget. Hunden bruker luktesansen på overvær (lukten som driver med vinden) for å finne mennesker som gjemmer seg (figuranter). Kurset er tilpasset for både nybegynnere og viderekomne. Passer for alle raser. Se kursdatoer nederst på siden.

Teori og praksis

Øvelsen går ut på at hunden på førers kommando skal avsøke et anvist område på to sider av en vei, sti eller lignende mens fører beveger seg rolig fremover på stien. Hunden skal svare på førers dirigeringer og melde funn av en person. Under trening er vi derfor avhengig av å ha med figuranter. Hunden skal finne figuranten ved å registrere lukten av denne.

Instruktør

Vi er så heldige å kunne presentere Finn Hugo Øien som instruktør for våre kurs i rundering. Han har drevet aktivt med hundesport i over 20 år, er norsk og nordisk mester og har deltatt på landslaget i rundering. Finn Hugo og hans Lupus er kåret til Årets brukshund fire ganger, og har mottatt Kongepokalen i bruks. Han har vært instruktør på Sølen- kurset de siste 11 årene, instruktør siste 8 år på Fosen-kurset. I tillegg konkurrerer han også med meget gode resultater i lydighetssporten.

Kursmetode

I treningen brukes enten bringkobbel eller halsing.
Når hunden finner et figuranten skal den halse eller via bringkobbel fortelle sin hundefører at den har funnet en person.

Kurssted

Maridalen
Kjøretid beregnet til ca. 20. min. fra Oslo sentrum.
Ta kontakt for å få tilsendt mer utfyllende informasjon.

Nye kurs våren 2018

Pris: 2 500,-

VELKOMMEN!

MELD PÅ KURS

close

MELD INTERESSE

close

Vilkår

Telefon:  92 08 73 12
Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

Epostpost@hundisentrum.no
Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

Bindende påmelding:
En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

Rabattordninger:
Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

Klager:
Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

Velkommen til oss!
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

Vennlig hilsen
Nina Heiborg

Hund i Sentrum