Hundisentrum

Feltsøk

Dette er kurset for deg som ønsker å tilegne deg mer teoretisk og praktisk kunnskap om hundens naturlige bruk av nesen. Feltsøk utfordrer hunden både fysisk og psykisk. Hunden lærer å jobbe selvstendig. Se kursdatoer nederst på siden.

Teori og praksis

Kurset er tilpasset for både nybegynnere og viderekomne. Passer for alle raser. Men kan være en fordel at hunden kan bringe inn ting til føreren på kommando. Apportering av gjenstander.

Dette lærer du

Feltsøk er en søksøvelse som går ut på at hunden skal finne gjenstander  som ligger gjemt i ett opptråkket område på 50 x 50 meter. Dette kan være gjenstander som ikke hører hjemme i naturen f.eks: lue, votter osv. Feltsøk utfordrer hunden både fysisk og psykisk. Hunden lærer å jobbe selvstendig.

Kursmetode

Hundefører sender hunden fra den ene siden av feltet (”grunnlinjen”), og har ikke lov til å bevege seg på de andre sidene av feltet. Hunden skal finne og apportere 4 gjenstander som ligger gjemt i feltet. Det stilles krav til utførelsen av selve apporteringen, til hundens tempo, effektivitet og utholdenhet i søket og hvor bra eier greier å styre hunden i søket.

Kurssted

Ta kontakt for å få tilsendt mer utfyllende informasjon.

Pris: 2 500,-

VELKOMMEN!

MELD PÅ KURS

close

MELD INTERESSE

close

Vilkår

Telefon:  92 08 73 12
Hvis vi ikke kan ta tlf, legg igjen en kort beskjed så ringer vi deg opp igjen så fort vi får mulighet. Kan også sende en sms og vi vil besvare deg så fort som mulig.

Epostpost@hundisentrum.no
Vi besvarer alle henvendelser og påmeldinger innen kort tid.

Bindende påmelding:
En påmelding er økonomisk bindende og gjensidig forpliktelse for begge parter. Kursavgiften må være betalt innen første kurskveld.

Avmeldingsfristen er 7 dager før kursoppstarten.
Dersom hund eller eier skulle bli rammet av sykdom før kursoppstarten, kan lege eller veterinær attest fremvises og beløpet tilbakebetales.

Rabattordninger:
Du opparbeider deg rabatt ved å delta på kontinuerlige dressurkurs.
Alle elever får 10 % rabatt ved deltakelse på sitt 2. og 3. dressurkurs
Alle elever får 15 % rabatt ved deltakelse på flere enn 3. dressurkurs
rabattene har livstidsgaranti og kan benyttes akkurat når du selv ønsker.

Klager:
Ved eventuelle klager eller misnøye med kursinnholdet eller instruktør/kurs så ønsker vi at det gis beskjed om dette så raskt som mulig.

Alle klager behandles seriøst, men dette forutsetter at du har gjennomført og vært til stede på minst tre kurskvelder.
Vi vil alltid ta imot konstruktiv kritikk og endre på ting vi kan gjøre bedre.

Alle på kursene får ett evaluerings skjema siste kurskveld på kundeservice, teori, kursinnhold, instruktøren, instruksjonsmetoder m.m.
Dette er en anonym evaluering av Hund i sentrum.

Velkommen til oss!
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurs. Alle henvendelser får en rask tilbakemelding med standard informasjon om  akkurat det kurset dere ønsker å være med på.

Alle nye og gamle elever vil få tilsendt nyhetsbrev fra oss på e-post.

Vennlig hilsen
Nina Heiborg

Hund i Sentrum